PEN EN PAPIER.jpg

Naar ACTUELE ITEMS

Blauw raster met manneke .jpg

NAAR PAGINAS VAN IEDEREEN

HOME

FILMS OVER  VTB CLUBEVENEMENTEN

2019-RIK MICHIELS-Een video van 1 minuut,

gemaakt in opdracht van NAB 2.0

HUBERT DE WULF was een zeer actief lid bij onze vereniging, maar is verhuisd naar het verre Vlaanderen.

Op 28 oktober 2019 was Hubert bij ons op bezoek met een uitgelezen verzorgd programma.

Jack maakte hiervan een uitgebreid verslag waarnaar u kunt surfen met de rode verwijs knop.

Samen met ANDRE LEMAHIEU maakte hij een pittige montage van het bezoek aan “TRAINWORLD”, georganiseerd door Simonne en Marc.

2019-vtbKultuur Antwerpen-Filmgroep. Magda van Gansen interviewt de voorzitter en Pascale van Lierde van de stuurgroep VTB Antwerpen ivm de werking van de stuurgroep..

We bezoeken met onze filmgroep het Koninklijk Legermuseum in Brasschaat.   Ik geef hier een kote impressie van het interessante bezoek.

2016-We organiseren een workshop MULTI-CAM SCENARIO MAKING. Speelfilmmaker Paul Lacroix heeft de leiding over het scenario en de uitwerking.

De VTB Filmgroep Antwerpen vergadert elke maandag met als doel de betere kortfilm te maken in alle mogelijke genres. Bij een bezoek aan de VTM studios worden we geconfronteerd met de mogelijkheden van het televisie medium.

2016- Wandeling door de stad Antwerpen en ontbijt. Initiatief van Simonne en Marc

VTB  Filmgroep Antwerpen organiseert onder andere technische workshops. In het clublokaal leren we een korte actiefilm maken met acteurs en cameramensen.

De VTB Filmgroep bezoekt de kokschook PIVA. De gidsen en de leraren doen hun best, en verschaffen interessante gegevens over de werking van het instituut. Tot slot beleven we een gastronomisch etentje in aangenaam gezelschap.

We vieren samen het 60- jarig jubileum van onze vereniging.