PEN EN PAPIER.jpg

ACTUELE ITEMS

HOME

LOGO BREEDBEELD RESIZED.jpg

KLIK en surf naar de BREEDBEELD Website

BREEDBEELD Sabam-regeling 2021


Beste,

In 2019 en/of 2020 maakte u gebruik van de Sabam-regeling die BREEDBEELD aan het tarief van 54 EUR aanbiedt. Ook in 2021 zal BREEDBEELD deze regeling blijven aanbieden tegen hetzelfde tarief zodat u gebruik kan maken van library-muziek in uw films en zich op gemakkelijke wijze in regel kan stellen met de auteursrechten.

Enkel voor wie gebruik maakt van de library SMI (het vroegere Stockmusic) is er een wijziging:
aangezien er in het afgelopen jaar door SMI Production vastgesteld is dat bepaalde gebruikers grote hoeveelheden muziek gedownload hebben (die onmogelijk allemaal in een film gebruikt kunnen worden), is er door hen wel beslist om een limiet te zetten op het aantal downloads dat per gebruiker gedownload kan worden. Het gaat dan niet over het beluisteren van de muziek op hun site, dat kan nog steeds ongelimiteerd, maar wel over het eigenlijke downloaden van nummers voor verder gebruik in jouw film. De limiet ligt op 60 downloads per jaar, wat voor eigenlijk gebruik in films normaliter ruim voldoende zou moeten zijn.
De details omtrent de Sabam-regeling vindt u nog steeds terug op onze website.

Wil je terug gebruik te maken van deze regeling dan kan je deze makkelijk aanvragen via deze pagina op onze website: https://breedbeeld.org/info-advies/sabam-regeling/sabam-regeling

Wens je bijkomende info, laat gerust weten!
Beste groeten,
Het BREEDBEELD-team